الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

اسلامى وتسالى ومسابقات ومعلومات سياسيه وعسكريه ومصريه

المواضيع الأخيرة

» عيد سعيد
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى

» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى

» فطائر بالزعتر
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى

» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى

» فطيرة محشوة بالخضروات
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا

» طريقة عمل البيتزا
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا

» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا

» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا

» سر فى قلى السمك زى المطعم
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا

التبادل الاعلاني

احداث منتدى مجاني

    طريقة عمل الهمبورجر فى البيت

    شاطر
    avatar
    ريم .القمر
    نائب المدير العام
    نائب المدير العام

    عدد المساهمات : 73
    نقاط : 132
    السٌّمعَة : 1
    تاريخ التسجيل : 05/06/2010
    العمر : 26

    طريقة عمل الهمبورجر فى البيت

    مُساهمة  ريم .القمر في الثلاثاء يونيو 15, 2010 4:02 pm

    طريقة عمل الهمبورجر فى البيت

    :

    مقدار من اللحم المفروم
    بيضة واحدة
    بقسماط
    توابل (اللى تحبيه)

    :

    ضعى اللحم المفروم على طاولة العمل



    اضغطى على اللحم و افرديه على المنضدة للقضاء على أى فراغات بداخله



    ضعى البيضة فوق اللحم مع التوابل و الفلفل الأحمر



    اخلطى المكونات كلها مع بعض



    استمرى فى العجن حتى تصبح متماسكة



    اضغطى العجينة و افرديها مرة أخرى



    رشى عليها مقدار مناسب من البقسماط و تابعى العجن حتى تحسى أنها متماسكة



    اصنعى كرة عريضة من العجينة الناتجة

    قسميها بالسكين إلى 4 أجزاء



    ثم اقسميها مرة أخرى إلى 8 أجزاء

    اصنعى كرة من كل جزء



    استخدمى الورق المشمع الشفاف ( ورق الزبدة ) و ضعى عليه الكرات و افرديها قليلا لتحصلى على أقراص



    ثم غطيها بقطعة أخرى



    و احفظيه و هو مغطى بالورق فى كيس بلاستيك محكم الغلق





    للتقديم: بعد طهو البرجر
    تقدم مع شريحة شيدر



    مع شرائح الخيار المخلل و البصل>>>>>( وأزيدكم من عندي ...ضيفوا عليها خس وشرايح طماطم)



    و أخيرا الكاتشب

    وبالهنا والشفا


    _________________




      الوقت/التاريخ الآن هو السبت أبريل 21, 2018 3:06 pm