الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

اسلامى وتسالى ومسابقات ومعلومات سياسيه وعسكريه ومصريه

المواضيع الأخيرة

» عيد سعيد
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى

» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى

» فطائر بالزعتر
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى

» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى

» فطيرة محشوة بالخضروات
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا

» طريقة عمل البيتزا
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا

» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا

» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا

» سر فى قلى السمك زى المطعم
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا

التبادل الاعلاني

احداث منتدى مجاني

    اكلة فواكة البحر

    شاطر
    avatar
    نسمة هوا
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم

    عدد المساهمات : 257
    نقاط : 328
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 22

    اكلة فواكة البحر

    مُساهمة  نسمة هوا في الإثنين يونيو 14, 2010 4:03 am

    النهاردة هعملكوا اكلة هتكلوا صوبعكم وراها هى اكلة فواكة البحر المقاديرعندى\نصف كيلو جمبرى،نصف كيلو محار(جندوفلى)واصابع كبوريا وكليمارى كل السمك دة ومعة شوية توابل:ملح وفلفل وشطة ولو مبتحبوهاش متحتوش وجوزة الطيب وكارى وكركم وكمان هنحط كوكن كريم او لبن و3بيضات
    الطريقة:هنجيب فواكة البحر ونضيف لها التوابل بعد كدة البيض ونخلط واخر جاجة بنحطها الكوكن كريم او اللبن نجيب بعد كدة بقسماط اللى بيتقلى فية الفراخ بس انا هقول لكم طريقة عمل البقسماط هنجيب من الفرن البقسماط اللى بنفطر بية نطحنة بيد الهون ونضيف علية الملح وجوزة الطيب و2 قطعى ماجى ونطحن تانى لحد ميكون جاهز ومفتفت ولو هتالوا فية بفتيك ممكن طحطوا بدل ماجى الفراخ ماجى اللحمة نكمل وصفة فواكة البحر ،نحط الخليط بتعنا فى البقسماط البيتى اللى حنا عملنا ونسخن زيت كتير على النار ونبتدى نقلية البيض واللبن هيكونوا قشرة على السمك والتوابل هتديلو طعم وممكن نكلة مع عيش او رز بس انا افضلة كدة
    طريقة التقديم :نجيب العيش الشامى الكبير او عيش التروتلو نلف الخليط فى العيش ونقسم العيش بالحشو قطعتين ونقدمة فى طبق مع سلطة المايونيز واكيد اكلات السمك دية بتفكرنا بالصيف والمصيف
    يارب الاكلة تعجبكوا


    _________________
    avatar
    كوكى
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم

    عدد المساهمات : 317
    نقاط : 586
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 24

    رد: اكلة فواكة البحر

    مُساهمة  كوكى في السبت يونيو 19, 2010 2:05 pm

    تسلمى يااااااااااقمر على الاكله اللطيفه دى

    وان شاء الله للاحسن
    avatar
    نسمة هوا
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم

    عدد المساهمات : 257
    نقاط : 328
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 22

    رد: اكلة فواكة البحر

    مُساهمة  نسمة هوا في السبت يونيو 19, 2010 2:53 pm

    انشاء الله يا قمر منورة المنتدى وربنا يخليكى على المرور


    _________________
    avatar
    حق الاسلام

    عدد المساهمات : 166
    نقاط : 230
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 05/06/2010
    العمر : 22

    رد: اكلة فواكة البحر

    مُساهمة  حق الاسلام في الثلاثاء يونيو 22, 2010 4:03 am

    مرسى يا نسمه على الاكله الحلوة ديه وعلى المعلومه بتاعه البقسماط كمان
    avatar
    نسمة هوا
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم

    عدد المساهمات : 257
    نقاط : 328
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 22

    رد: اكلة فواكة البحر

    مُساهمة  نسمة هوا في الأربعاء يونيو 23, 2010 3:12 am

    ربنا يخليكى يا قمر وابقى شوفى باقى وصفاتى


    _________________
    avatar
    حق الاسلام

    عدد المساهمات : 166
    نقاط : 230
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 05/06/2010
    العمر : 22

    رد: اكلة فواكة البحر

    مُساهمة  حق الاسلام في الأربعاء يونيو 23, 2010 1:37 pm

    ان شاء الله يا بوسى
    avatar
    نسمة هوا
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم

    عدد المساهمات : 257
    نقاط : 328
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 22

    رد: اكلة فواكة البحر

    مُساهمة  نسمة هوا في الخميس يوليو 08, 2010 3:29 am

    انشاء الله
    .للاحسن دائما


    _________________

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت أبريل 21, 2018 2:52 pm